116 364
Auksjoner nå
49 528
Fastprisvarer
254 649
Salg siste 12mnd
633 072
Bud siste 12mnd

 Vis treff med   Søk i objektbeskrivelse
3 STK TAMARIND, HONNING, INGEFÆR, TURMERIC SÅPE 80g      Annonse nr: 1796159

 

Beskrivelse

3 STK TAMARIND, HONNING, INGEFÆR, TURMERIC SÅPE 80g

EKTE BEAUTY SOAP FRA THAILAND MED KOKOSNØTTMELK

Kokosnøtt olje og Tamarin pulver gjør at denne såpen hjelper din hud til å bli ren, myk og se yngere ut.

1. Dyp renser huden:

Det beste med kokosmelk såpe er at den faktisk renser huden fra innsiden uten å forårsake overdreven tørrhet. Kokosmelksåper inneholder mange fettsyrer. Såpen er formulert for å dyp rense huden ved å fjerne alle slags urenheter (smuss, støv, døde celler etc.) og det også mens du opprettholder hudens naturlige hydrering. Kort sagt, det virker som en mild, men effektiv ansiktsrensemiddel.

2. Fukter huden grundig:

Den enorme mengden med næringsstoffer, samt fettsyrer som finnes i kokosmelk såper, gir intens fuktighet til tørr, matt og livløs hud. I motsetning til andre såper, tørker kokosmelksåper ikke ut huden mens du renser den. I stedet hjelper kokosmelksåpens super-fuktighetsgivende egenskaper til å gjenopprette den tapte fuktigheten i huden ved å forynge cellene grundig. Som et resultat får du en myk, smidig og jevn hud.

3. Holder aldring på avstand:

Regelmessig bruk av kokosmelk såpe kan forsinke tidlig aldring betydelig. Det at kokosmelk er beriket med kraftige antioksidanter, inkludert vitamin C og E-vitamin, noe som reduserer antall skadelige frie radikaler i kroppen vår og forhindrer oksidative skader forårsaket av dem. Det er også fullt av essensielle mikronæringsstoffer som selen, jern, kobber, sink som tar vare på helsen og næringen av huden. Regelmessig bruk av denne såpen hevder også å forhindre rynker, fine linjer, solskader, alder og flekker på huden.

4. Reduserer kviser:

Som sagt tidligere, kokosmelk såper er effektive i dyp rensing av huden, noe som gjør dem til en god akne behandling alternativ. Bortsett fra det er kokosmelk fullpakket med fettsyrer som laurinsyre, kaprylsyre, caprinsyre, etc. som, som effektive anti-mikrobielle midler, kan redusere eksisterende kviser og forhindre ytterligere i stor grad. Dessuten kan noen av disse fettsyrene fungere som antioksidanter som stopper frie radikalskader og eliminerer blemmer raskere.

5. Kurerer hudinfeksjoner:

Den laurinsyre som er tilstede i kokosmelk, er kjent for å ha gode anti-bakterielle, anti-virale og anti-soppegenskaper. Kokosmelksåper kan skape en "kjemisk barriere" på overflatelagen av huden med vanlig applikasjon. Dens regelmessige bruk vil også holde en rekke mindre til store hudinfeksjoner som eksem, psoriasis, kontaktdermatitt, etc. unna.

6. helbreder huden effektivt:

Når det gjelder å reparere og helbrede skadet hud, kan kokosmelk såpe vise seg å være frelseren. Den inneholder en stor mengde vitamin E, så vel som mange andre viktige næringsstoffer som nærer cellene og øker hastigheten på den samlede reparasjonsprosessen. Det brukes til å gjøre huden jevn og sunn ved å helbrede utslett, sår, brannsår, tynn hud, etc.

7. Reparasjoner skadet hår:

Kokosmelk er en fantastisk kilde til protein, som i utgangspunktet er byggemassen i håret. Ved å bruke kokosmelksåpe kan gjøre håret sterkere og sunnere. Dessuten er det fullt med essensielle vitaminer, mineraler og fettsyrer, som gir beste næringen både til hodebunnen og håret, samtidig som den reparerer alle typer skadet hår.

8. Fukter hår perfekt:

Fettsyrene som er tilstede i kokosmelk, gjør ikke bare huden fuktig, men også håret. Så, hvis du har tørt og skadet hår, bør du definitivt gi kokosmelksåpen en sjanse til prøve å etterfylle tapt fuktighet og få glansen tilbake.

9. holder flass unna ditt hår og hodebunn:

Rik på essensielle næringsstoffer, kan kokosmelksåpe nære din hodebunn og hårsekkene effektivt. Den holder også hodebunnen myk og hydrert, noe som forhindrer dannelsen av flass ved å regulere tørrhet, flakhet, etc.

10. Gir totalnæring:

Sist men ikke minst, den vanlige bruken av kokosmelksåpe fremmer den generelle helsen til hud og hår. Fra å fremkalle nok fuktighet til å avverge mikrobialt angrep, kan det hjelpe til med skjønnhet på flere måter. Som et resultat får du sundt utseende, hud og hår på en naturlig måte.

11. Vidunderet Tamarind:
Hva er tamarind? Hvis du ikke bor i Thailand eller Sørøst-Asia, vet du kanskje ikke om tamarind-treet (Tamarinduc indica) og fordelene med tamarindfrukten. Tamarind er en populær ingrediens i asiatisk mat og meksikansk mat. Tamarindpasta, laget av vitamin C-rik tamarindmasse, brukes i stor grad til å lage et bredt utvalg av søte og sure smaker, sauser og dips. Men, tamarind har mye mer å tilby: fruktpulpet har blitt brukt i århundrer som hudskrubbende materiale for å oppnå jevnere og lettere hudutseende. Denne skjønnhets hemmeligheten til tamarind har blitt overbrakt ned gjennom generasjoner på landbygden i Thailand og kan være årsaken til den naturlige skjønnheten og utrolig myke huden til thailandske kvinner. I dag spiller tamarind ekstrakt en stadig viktigere rolle i naturlige hudpleieprodukter, kommersielt produsert kosmetikk og salver, hovedsakelig på grunn av at det inneholder AHA.

AHA (Alpha Hydroxy Acids) er naturlige eller syntetiske syrer som finnes i mange hudpleieprodukter, inkludert ansiktsrens, ansiktsskrubb og lotioner. Den primære virkningen av AHA er å eksfoliere døde hudceller ved å svekke båndene som holder døde hudceller sammen, og dermed resultere i hud som ser lysere ut, og dermed fører til et yngre utseende.

I dag brukes AHA i hudpleieprodukt ofte syntetisk, hovedsakelig på grunn av kostnadsårsaker. Men syntetiske AHA har potensial til å irritere huden, og det har blitt funnet at den terapeutiske indeksen (forholdet mellom stimulering til irritasjon) av de naturlige AHA overgår det for de syntetiske AHA. Derfor skal hudpleieprodukter inneholde naturlige AHA. Og her er frukten av tamarind en stor kilde til naturlige AHA. Det har vist seg at frukten av tamarind inneholder et bredt spekter av AHA, inkludert vinsyre, melkesyre, sitronsyre og eplesyre.

Varens vekt 276g. Frakten er vektbasert så ved kjøp av flere enheter, vil den faktiske frakten + embalasje legges til.

Betaling og forsendelse: Forskudd til bankkonto.
Jeg tilbyr IKKE postoppkrav, da det viser seg med at en del kunder ikke henter pakken og det koster meg dyrt både i frakt og ventetid.

Sendes fra mitt hjem i Thailand. Ønskes dette sendt med sporing er tillegget kun kr. 20.- Alle forsendelser med vanlig post er på kjøpers risiko. Leveringstiden er normalt ca. 5-7 hverdager, men forsinkelser i posten kan oppstå og selger kan naturligvis ikke påvirke den tiden posten bruker. Sender post 2 ganger pr. uke.
Objektets tilstand
Nytt i original embalasje
Betaling
Forskuddsbetaling
Fraktkostnader
kr 49,00
Kjøper betaler
Leveringsvilkår
Sendes over hele verden
AuksjonstypeMultiobjekt Auksjon Multiobjekt
Utropspriskr 39,00  
Antall tilgjengelig: 100 stk.
Slutter omAnnonsen er avsluttet
Startet01.12.2019 15:59:23         
Slutter08.12.2019 15:59:23
Bud nå0  
Annonse vist215
3 STK TAMARIND, HONNING, INGEFÆR, TURMERIC SÅPE 80g
Annonse nr: 1796159
Auksjonen er avsluttet
Se andre auksjoner i denne kategorien
Budliste
Selger:  habanero   Verifisert bruker
  
Profilbilde
Medlem siden: 04.06.1999
Sted: Oslo
Land: NORWAY
Karakterer (326)  Se selgers karakterbok  
Se alle auksjoner fra selger
Se selgers auksjoner i kategorien
 
GiBud.no  |  Søk  |  Ny annonse  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Generert: 12.08.2020 08:34:44
GiBud.no


Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler maks 4% i provisjon ved oppnådd salg.Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter