116 364
Auksjoner nå
49 528
Fastprisvarer
254 649
Salg siste 12mnd
633 072
Bud siste 12mnd

 Vis treff med   Søk i objektbeskrivelse
VICKS VapoRub 25g       Annonse nr: 1653330

 

Beskrivelse
Vicks VapoRub lindrer midlertidig hoste, hals- og bronkial irritasjon forbundet med forkjølelse. Den kan også brukes til midlertidig å lindre mildere smerter i muskler og ledd. Det er en salve som har blitt brukt i flere tiår for å lindre hoste, forkjølelse, influensa, hodepine, overbelastet nese, bryst og hals symptomer. Du kan imidlertid bli overrasket over å vite at det er mange andre bruksområder for dette produktet:

1. REDUSER AKNE OG KVISER

Vicks VapoRub er en effektiv behandling for å kvitte seg med akne og kviserproblemer. Den har flere akne bekjempende ingredienser som kamfer og eukalyptus olje som vil tørke ut akne over natten. Bare ta litt vicks vaporub direkte på akne og kviser, det vil krympe betydelig.

2. NEGLSOPP

Fotsopp infiserer neglengjengen og får neglen til å tykke og misfarges. Fortykkelsen kan skyve neglen bort fra tåen, og muligens forårsake tap av neglen. Vicks VapoRub har en soppbekjempende ingrediens kalt thymol, en olje som kommer fra timian. Rub Vicks VapoRub på den smittede tånegelen eller neglen to ganger om dagen. Dekk føttene med bomullssokker, ved sengetid. Rens neglene ofte, til infisert del er helt fjernet.

3. NATURLIG INSEKTS REPELLANT

Vicks VapoRub inneholder Sederbladolje, som er et naturlig insektmiddel. Bare gni litt på huden din og klærne. Du trenger ikke å gni det hele, bare bruk små dråper på ankler, håndledd, nakke, indre albuer, knær og bak ørene. Lukten av mentol i den vil avstøte insekter. Du kan også gni den på myggbittene for å lindre kløe.

4. ØMME MUSKLER

Vicks lindrer også ømme, overarbeidede muskler. Det øker sirkulasjonen og gir nesten umiddelbar lindring. Bruk en sjenerøs del og gni forsiktig på vondt område. Deretter dekke området med et varmt og tørt håndkle.

5. KUTT OG MINDRE SKADER

Vicks VapoRub inneholder kamfer og mentol, begge disse ingrediensene har antiseptiske egenskaper. For å forhindre infeksjon og øke hastigheten på helbredelsestiden, ha en liten mengde Vicks på et hvilket som helst lite kutt.

6. SPRUKKEN HUD UNDER FØTTENE

Før du legger deg til sengs, spred et tykt lag av Vicks VapoRub på dine hæler og føtter. Masser inn i fem minutter og bruk sokker for å låse fuktigheten. Vask føttene om morgenen, med varmt vann. Gjør dette hver natt for å opprettholde de sunne og glatte hælene.

7. BRANNSKADER

For mindre brannskader, for eksempel damp på kjøkkenet, kjør den under kaldt vann og gni deretter Vicks på det for rask avlastning.

8. TENNISALBUE

Vicks Vaporub kan brukes som et aktuelt analgetisk middel for å midlertidig avlaste mindre vondt og smerter av kraftige muskler og ledd. Hvis du lider av tennis albue, så gni Vicks VapoRub for å bli kvitt smerten. Menthol og kamfer i Vicks vil helbrede den smertefulle albuen. Gjenta igjen til albuen slutter å smerte.

Ingredienser: Mentol 2.8%, Kamferolje 5.26%, Eukalyptusolje 1.3%,Muskat 0.69, Thymol 0.90%, Sederblad 0.44%, Terpintin 4.68%. Handelsvare H.

Varens vekt er 38g. Frakten er basert på vekt og ved kjøp av flere vil frakten bli justert etter vekten. Sendes fra mitt hjem i Thailand. Posten bruker normalt ca. 4-7 dager. Jeg sender 2 ganger pr. uke.

Objektets tilstand
Nytt i original embalasje
Betaling
Forskuddsbetaling
Fraktkostnader
kr 15,00
Kjøper betaler
Leveringsvilkår
Sendes over hele verden
AuksjonstypeMultiobjekt Auksjon Multiobjekt
Utropspriskr 59,00  
Antall tilgjengelig: 20 stk.
Slutter omAnnonsen er avsluttet
Startet01.12.2019 15:59:12         
Slutter08.12.2019 15:59:12
Bud nå0  
Annonse vist186
VICKS VapoRub 25g
Annonse nr: 1653330
Auksjonen er avsluttet
Se andre auksjoner i denne kategorien
Budliste
Selger:  habanero   Verifisert bruker
  
Profilbilde
Medlem siden: 04.06.1999
Sted: Oslo
Land: NORWAY
Karakterer (326)  Se selgers karakterbok  
Se alle auksjoner fra selger
Se selgers auksjoner i kategorien
 
GiBud.no  |  Søk  |  Ny annonse  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Generert: 12.08.2020 08:37:14
GiBud.no


Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler maks 4% i provisjon ved oppnådd salg.Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter