129 381
Auksjoner nå
48 443
Fastprisvarer
258 689
Salg siste 12mnd
668 860
Bud siste 12mnd

Bøker

Bøker
 
ID  Kolonne sortert i synkende rekkefølge
 
Bud Ingen
F
3397818
Annen faglitteratur
B04052021ID110008F1AVBRQFKSQWKQ.JPGkr 25,00011.05.2021 20:18:00
F
3396885
Oversatt kriminallitteratur
B05042021ID110008F1PMXTMQHEWRVA.JPGkr 39,00010.05.2021 21:42:00
F
3396884
Øvrige pocketbøker
B05042021ID110008F1HCEZBBQNPEJJ.JPGkr 29,00010.05.2021 21:41:00
F
3396882
Oversatt kriminallitteratur
B05042021ID110008F1QXVHVOGELOJV.JPGkr 39,00010.05.2021 21:40:00
S
3396078
Lokal historie og slektshistorie
B13032019ID107032F1YKBSSLJTVVHB.JPGkr 100,00010.05.2021 12:55:00
S
3395192
Oversatt skjønnlitteratur
B02052021ID110008F1ZAELYJOJJXWI.JPGkr 39,00009.05.2021 16:03:00
S
3395185
Oversatt skjønnlitteratur
B02052021ID110008F1JHJUAUMTOCYN.JPGkr 29,00009.05.2021 15:53:00
F
3395077
Oversatt skjønnlitteratur
B04042021ID110008F1RKRBYBJHRWFZ.JPGkr 39,00009.05.2021 14:21:00
F
3395061
Oversatt skjønnlitteratur
B04042021ID110008F1GCKNPCPTUZQH.JPGkr 39,00009.05.2021 13:56:00
F
3395060
Historie
B04042021ID110008F1TRCVKJSHLEPU.JPGkr 39,00009.05.2021 13:55:00
F
3395059
Oversatt skjønnlitteratur
B04042021ID110008F1FCUBTFKVCLGR.JPGkr 49,00009.05.2021 13:54:00
S
3393216
Faktabøker
B01052021ID110008F1KWKJMVXUKVYR.JPGkr 35,00008.05.2021 18:02:00
S
3393177
Norsk kriminallitteratur
B01052021ID110008F1MUELCSGTVRZA.JPGkr 35,00008.05.2021 17:38:00
S
3393173
Norsk skjønnlitteratur
B01052021ID110008F1PFITXWAYTGHK.JPGkr 39,00008.05.2021 17:33:00
S
3393168
Norsk skjønnlitteratur
B01052021ID110008F1GNWQRLMUJEKB.JPGkr 39,00008.05.2021 17:27:00
S
3392287
Annen faglitteratur
B30042021ID109684F1DVWTVHFANEXD.JPGkr 25,00007.05.2021 23:35:00
S
3391996
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F1DIBMBPIKHKSX.JPGkr 25,00007.05.2021 20:24:00
S
3391994
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F1LGQSIWBNAOCK.JPGkr 29,00007.05.2021 20:23:00
F
3391993
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F1XVSRNWOTZRQY.JPGkr 25,00007.05.2021 20:23:00
S
3391991
Krim
B02042021ID110008F1BETNHSLMQLML.JPGkr 29,00007.05.2021 20:22:00
S
3391990
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F1ELBGGMJJCRWT.JPGkr 19,00007.05.2021 20:21:00
S
3391988
Dameromaner og noveller
B02042021ID110008F1KEIDRWVUENIR.JPGkr 29,00007.05.2021 20:19:00
S
3391985
Norsk skjønnlitteratur
B02042021ID110008F1STETDPUPMXPY.JPGkr 49,00007.05.2021 20:19:00
S
3391984
Bibliografier & litteraturhistorie
B02042021ID110008F1SFNUTKHNTBKF.JPGkr 39,00007.05.2021 20:18:00
S
3391981
Oversatt kriminallitteratur
B02042021ID110008F1HKECMQICFSRM.JPGkr 39,00007.05.2021 20:17:00
S
3391882
Faktabøker
B30042021ID104944F1RQCINERILYDS.JPGkr 50,00010.05.2021 17:51:00
S
3391088
Sportsbøker
B29042021ID98332F1WCSKGACCESVQ.JPGkr 40,00009.05.2021 20:00:00
S
3390948
Oversatt skjønnlitteratur
B01042021ID110008F1VEMEYXLAJEOM.JPGkr 49,00006.05.2021 20:12:00
F
3390894
Diverse lærebøker
B01042021ID110008F1UCLFHYGVNXKI.JPGkr 49,00006.05.2021 20:03:00
F
3390890
Diverse lærebøker
B01042021ID110008F1JJVKGXNJOTCT.JPGkr 39,00006.05.2021 20:02:00
S
3389417
Hobbybøker
B28042021ID105150F1UYHGHFLGZJPJ.jpgkr 1,00008.05.2021 19:35:47
S
3389416
Hobbybøker
B28042021ID105150F1TCRSTFLEIYAG.jpgkr 1,00008.05.2021 19:35:47
S
3389415
Hus & hage
B28042021ID105150F1CNLHPZFTESVP.jpgkr 1,00008.05.2021 19:35:47
S
3389414
Hus & hage
B28042021ID105150F1YPSTGWDJJXUZ.jpgkr 1,00008.05.2021 19:20:21
S
3389412
Religion
B28042021ID105150F1QBXLDMPYHEEU.jpgkr 1,00008.05.2021 19:20:21
S
3389407
Humor
B28042021ID105150F1NDVOMGQXJBBL.jpgkr 1,00008.05.2021 19:10:39
F
3387045
Diverse lærebøker
B29032021ID110008F1AICGAWBQHBXH.JPGkr 39,00010.05.2021 21:37:15
F
3387041
Naturhistorie
B29032021ID110008F1KDRIHUBGQLGQ.JPGkr 39,00010.05.2021 21:37:15
S
3384799
Lover og regler
B27032021ID110008F1NQONBJTZTWGN.JPGkr 25,00009.05.2021 20:35:34
S
3384793
Diverse lærebøker
B27032021ID110008F1TGDVCYVGQMUW.JPGkr 29,00009.05.2021 20:35:34
S
3384792
Diverse lærebøker
B27032021ID110008F1LQJSNKGWZMUZ.JPGkr 25,00009.05.2021 20:35:33
S
3384791
Lærebøker yrkeslinjer
B27032021ID110008F1XUCTVGEPMDPH.JPGkr 25,00009.05.2021 20:35:33
S
3384786
Annen faglitteratur
B16032021ID110008F1HJJFYQXMJFIH.JPGkr 29,00009.05.2021 20:35:33
S
3384785
Oversatt kriminallitteratur
B16032021ID110008F1PERXOOXHRXWJ.JPGkr 29,00009.05.2021 20:35:33
S
3383030
Hobbybøker
B25042021ID109660F1BKIYRMGAMPSI.JPGkr 10,00007.05.2021 22:50:38
S
3373700
Oversatt kriminallitteratur
B16032021ID110008F1LBWWCPWDUMOK.JPGkr 39,00011.05.2021 23:22:18
S
3373695
Oversatt kriminallitteratur
B16032021ID110008F1QDTUNYXQJLVC.JPGkr 29,00011.05.2021 23:22:17
S
3373683
Gamle skolebøker
B12032021ID110008F1JUWWXQBSUBFL.JPGkr 59,00011.05.2021 22:36:00
S
3373674
Gamle skolebøker
B14032021ID110008F1MYBPCEPTOGEU.JPGkr 39,00011.05.2021 22:35:59
S
3373673
Gamle skolebøker
B14032021ID110008F1XQGMEWQBKRCN.JPGkr 29,00011.05.2021 22:35:59
Forrige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  +Neste
 



Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler maks 4% i provisjon ved oppnådd salg.