126 928
Auksjoner nå
87 492
Fastprisvarer
112 191
Salg i år
362 402
Bud i år

Bøker

Bøker
 
ID  Kolonne sortert i synkende rekkefølge
 
Bud Ingen
S
3937784
Gamle bøker
B27042022ID330F1WKVCLZLGBWUE.JPGkr 650,00430.05.2022 21:32:00
 
ID  Kolonne sortert i synkende rekkefølge
 
Bud Ingen
B
3987603
Bibliografier & litteraturhistorie
B27052022ID102944F1MNMUBQEJCSLZ.JPGkr 90,00
B
3987599
Lokal historie og slektshistorie
B27052022ID102944F1IWTBJXWLCEXC.JPGkr 80,00
B
3987596
Lokal historie og slektshistorie
B27052022ID102944F1XXGSTGFIPXSH.JPGkr 90,00
B
3987576
Annen faglitteratur
B27052022ID102944F1SEXSOJEOREIO.JPGkr 40,00
B
3987560
Mat og drikke
B27052022ID102944F1NIPWLNHRZJON.JPGkr 70,00
B
3987553
Lover og regler
B27052022ID102944F1HTVMRQLLTXKI.JPGkr 30,00
S
3986709
Oversatt kriminallitteratur
B16032021ID110008F1QDTUNYXQJLVC.JPGkr 29,00002.06.2022 23:19:00
S
3986708
Oversatt skjønnlitteratur
B02052021ID110008F1ZAELYJOJJXWI.JPGkr 29,00002.06.2022 23:18:00
B
3985352
Diverse lærebøker
B26052022ID102944F1AZBMFSGULTGU.JPGkr 120,00
B
3984849
Øvrige fremmedspråklige bøker
B26052022ID102944F1MXKYRJGGVIDK.JPGkr 30,00
B
3984709
Kunst og kunstindustri
B26052022ID102944F1RFVVPYEFBRIW.JPGkr 40,00
B
3984573
Kunst og kunstindustri
B26052022ID102886F1SETOGWYXJGAT.JPGkr 85,00
B
3984564
Krigen 1940 til 1945
B26052022ID102886F1EJMKNNLPBTUL.JPGkr 90,00
B
3979112
Humor
B24052022ID102886F1GWRSVPEOUSDY.JPGkr 75,00
B
3978907
Historie
B24052022ID102886F1WMIGTKHRVCOC.JPGkr 65,00
F
3978534
Oversatt skjønnlitteratur
B04042021ID110008F1GCKNPCPTUZQH.JPGkr 29,00030.05.2022 22:21:00
F
3978526
Diverse lærebøker
B01042021ID110008F1UCLFHYGVNXKI.JPGkr 39,00030.05.2022 22:18:00
F
3978524
Diverse lærebøker
B01042021ID110008F1JJVKGXNJOTCT.JPGkr 39,00030.05.2022 22:17:00
F
3978354
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F1XVSRNWOTZRQY.JPGkr 25,00030.05.2022 20:48:00
S
3978352
Bibliografier & litteraturhistorie
B02042021ID110008F4AYGPRSWFPGWQ.JPGkr 29,00030.05.2022 20:48:00
S
3978350
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F5IGURZHTNITGX.JPGkr 19,00030.05.2022 20:47:00
S
3978349
Krim
B02042021ID110008F1BETNHSLMQLML.JPGkr 29,00030.05.2022 20:47:00
S
3978342
Oversatt skjønnlitteratur
B01042021ID110008F1VEMEYXLAJEOM.JPGkr 29,00030.05.2022 20:45:00
S
3978310
Norsk skjønnlitteratur
B02042021ID110008F1STETDPUPMXPY.JPGkr 29,00030.05.2022 20:30:00
S
3978309
Dameromaner og noveller
B02042021ID110008F1KEIDRWVUENIR.JPGkr 29,00030.05.2022 20:29:00
S
3978301
Øvrige pocketbøker
B02042021ID110008F4HEWWXSWFJIKW.JPGkr 29,00030.05.2022 20:22:00
S
3978293
Faktabøker
B01052021ID110008F1KWKJMVXUKVYR.JPGkr 29,00030.05.2022 20:17:00
B
3977822
Krigen 1940 til 1945
B23052022ID102886F1FJFHXGROALWU.JPGkr 80,00
B
3977820
Krigen 1940 til 1945
B23052022ID102886F1CKGOQMWELHBG.JPGkr 90,00
F
3977375
Oversatt skjønnlitteratur
B04042021ID110008F4ZRFJOTVVTKOF.JPGkr 29,00029.05.2022 22:46:00
F
3977305
Diverse lærebøker
B29032021ID110008F1AICGAWBQHBXH.JPGkr 29,00029.05.2022 22:22:00
S
3974011
Etteretning/militaria
B21052022ID110362F1LXNHBKLNNTLN.JPGkr 45,00129.05.2022 13:00:00
S
3974004
Historie
B21052022ID110362F1QOFLSWXPRVHS.JPGkr 65,00029.05.2022 13:00:00
S
3973995
Kunst og kunstindustri
B21052022ID110362F1LQKJLDPZAKDS.JPGkr 45,00029.05.2022 13:00:00
S
3973988
Lokal historie og slektshistorie
B21052022ID110362F1NSHNNFLJNEYA.JPGkr 75,00029.05.2022 13:00:00
S
3973980
Lokal historie og slektshistorie
B21052022ID110362F1TYKMXOTDWDWM.JPGkr 45,00029.05.2022 13:00:00
S
3973979
Eventyrbøker
B21052022ID110362F1FGSEXEEOPOTM.JPGkr 45,00029.05.2022 13:00:00
S
3972885
Lokal historie og slektshistorie
B20052022ID110362F1NGESQXELLZUG.JPGkr 55,00029.05.2022 13:02:00
S
3972875
Hobbybøker
B20052022ID110362F1CHVCDSEJRXXI.JPGkr 45,00029.05.2022 13:02:00
S
3972864
Hobbybøker
B20052022ID110362F1CBIHRLMVHKRE.JPGkr 45,00029.05.2022 13:02:00
B
3972295
Oppslagsverk og leksikon
B19052022ID330F1VMREXAZUSUET.JPGkr 400,00
B
3972294
Oppslagsverk og leksikon
B19052022ID330F1ZEFUTRQZTVSG.JPGkr 400,00
B
3972290
Historie
B19052022ID102886F1TWVLDPRMQHEM.JPGkr 75,00
B
3972283
Historie
B19052022ID102886F1YSHMVUWGGWGR.JPGkr 125,00
B
3972270
Sjøfart
B19052022ID102886F1DWXJWOAVJQPV.JPGkr 100,00
B
3972166
Historie
B19052022ID102886F1PAMOPONSNUCH.JPGkr 100,00
B
3972157
Historie
B19052022ID102886F1JIBNVRVQDBJP.JPGkr 90,00
B
3972152
Historie
B19052022ID102886F1NVHGKTEVXDLF.JPGkr 75,00
B
3972146
Historie
B19052022ID102886F1IDMPCDVPHHLT.JPGkr 90,00
Forrige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  +Neste
 
Det er helt gratis å opprette auksjoner på GiBud.no. Du betaler maksimalt 4% i provisjon ved oppnådd salg!