120 275
Auksjoner nå
34 589
Fastprisvarer
259 451
Salg siste 12mnd
653 118
Bud siste 12mnd

 
 Kjøpers Guide 
 

Registrering
  1. Du kan søke i auksjoner uten å være medlem. Men skal du legge inn bud eller opprette egne auksjoner må du først registrere deg.

For å registrere deg, klikk Bli Medlem øverst til venstre på siden.
Les igjennom medlemsreglene, kryss av for at du aksepterer disse og trykk fortsett.

Fyll så ut nødvendige opplysninger som navn, adresse, tlf.nr, fødselsdag mm.
Har du tlf.nr registrert på ditt eget navn og adr, vennligst bruk dette, da det forenkler verifiseringen av kontoen betydelig.
Vær nøye når du skriver inn opplysningene, ellers er det ikke sikkert kontoen blir godkjent.
Når alle nødvendige felt er fylt ut trykk fortsett-knappen nederst på siden.

Velg deg så et brukernavn/Alias som er lett å huske og tast inn anti-robotkoden du ser på siden.
Trykk så Registrer. Ditt passord vil da bli sendt deg på email. Du kan endre passord når du vil ved å gå inn på Din Side og klikke Endre Passord

Du trenger bare å registrere deg en gang.  Noen registreringsopplysninger kan du endre inne på Din Side og Registrerte opplysninger. De opplysningene du ikke kan endre der, endrer Kundeservice for deg ved at du sender oss en E-mail.

Merk: Det er bare mulig å registrere en brukerkonto pr email adresse.  Har du opprettet en konto med en email vil systemet avvise nye forsøk med samme email.

  Budgivning
  1. Så snart du har en aktiv brukerkonto,  kan du legge inn bud.  Naviger til den auksjonen du vil by på via kategoriene eller ved å bruke søkefunksjonen, så er det bare å legge inn bud
  2. Merk deg typen auksjon du byr på.  Standard, Multiobjekt og Fastprisauksjon virker alle på forskjellige måter.
  3. Det er å anbefale at du leser igjennom annonsen nøye, før du legger inn bud. På de fleste auksjonstyper er budene forpliktende, så merk deg at du inngår en forpliktende avtale om å kjøpe objektet, hvis du legger inn bud og blir vinner av auksjonen.
  Fullfør Transaksjonen
  1. Blir du budvinner vil du så snart en auksjon stenger motta email med kontaktopplysninger til selger. Hvis du er budvinner, bør du så raskt som mulig (senest inne en uke) ta kontakt med selger for å avtale betaling og forsendelse av objektet. Selger vil også motta opplysninger om kjøper, så som oftest er det selger som tar kontakt. Men det viktigste er at begge parter gjør sitt til å få opprettet kontakt og gjennomført handelen så raskt som mulig.
  Legg Inn karakter
  1. Du bør alltid legge inn en karakter på selger etter avsluttet handel.  Dette lar andre brukere vite hva de kan forvente av selgeren.  Du kan komme inn på karakterskjemaet ved å klikke Gi karakter til selger linken inne på annonsen.  Vennligst unngå bruk av stygge ord, upassende kommentarer vil bli slettet.


Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler maks 4% i provisjon ved oppnådd salg.Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter